Jäst

Jästen förvandlar den söta vörten (som består av malt, humle och vatten) till öl. Det är en encellig livsform som tillhör svampsläktet.
Förjäsbarhet är ett mått på hur stor del av sockret som blir utjäst. Hög förjäsbarhet ger ett torrare öl, medans låg förjäsbarhet ger ett lite sötare öl.
Flockning innebär hur mycket jästen \"klumpar ihop sig\" och faller till botten, även kallat sedimentering.

Super High Gravity Ale (White Labs WLP099) - Next Gen
199,00 kr
Agar-Agar pulver 100g
Agar-Agar pulver 100g
För odling av jäst
199,00 kr
Slut i lager
Helveticus Pitch (Lallemand) 10 g
Helveticus Pitch (Lallemand) 10 g
WildBrew™ Helveticus Pitch en ren kultur med mjölksyrabakterier
199,00 kr
Slut i lager
Abbey Ale (White Labs WLP530) - Next Gen
Abbey Ale (White Labs WLP530) - Next Gen
Lämplig för trappistöl, belgisk ale, dubbel, tripel.
179,00 kr
American Lager (White Labs WLP840) - Next Gen
179,00 kr
Edinburgh Scottish Ale (White Labs WLP028) - Next Gen
179,00 kr
Monastery (Trappist) Ale (White Labs WLP500) - Next Gen
Monastery (Trappist) Ale (White Labs WLP500) - Next Gen
Lämplig för belgisk ale, dubbel och tripel samt öl med hög vörtstyrka.
179,00 kr
San Diego Super (White Labs WLP090) - Next Gen
San Diego Super (White Labs WLP090) - Next Gen
Lämplig för bl.a. imperial stout, barley wine och dubbel-ipa.
179,00 kr
Visa mer