Vinprodukter Vinjäst Universal

Starkvinsjäst universal.

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min. Därefter hälls jästen försiktigt i vinmusten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.
Förvaras kallt.

Vinjäst Universal

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 15,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Rostad malt. Pris/kg.
- +
20 kr
Köp
in stock
Passar alla ölsorter, särskilt lager. Pris/kg.
- +
17 kr
Köp
in stock
Klorider ger en mjuk, full och mer sötad smak till din öl. Kalcium bidrar till flockulering.
- +
66 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Jästnäring.
- +
19 kr
Lägg i kundvagn