Bryggning

Vörtkoket görs efter stegen mäskning och lakning och är det tredje stora momentet då man brygger öl från grunden enligt helmaltsmetoden. I de flesta fall kokar man vörten i 60-90 minuter för att bl.a. ventilera bort oönskade ämnen och addera humle för beska och smak. Grytans storlek begränsar till stor del mängden öl man kan göra per gång. Med en gryta på 20-30 liter brukar man kunna göra de flesta färdiga recept och köper man dessutom en gryta med tappkran är det enkelt att bygga vidare 

Autosparge arm
Autosparge arm
En nivå- och flödeskontrollenhet för att hålla en konstant nivå i ditt lakkärl.
220,00 kr
Hygienhätta för tappkran
Hygienhätta för tappkran
Hygienhätta för tappkran
15,00 kr
Grainfather GCast - WiFi dongle till G30 Connect
-2%
679,00 kr 699,00 kr
Grainfather Maltkvarn elektrisk med platta
3 390,00 kr
Pipett i plast 3ml 5-pack
Pipett i plast 3ml 5-pack
Pipett i plast för engångsbruk
35,00 kr
Ölglas 34 cl Nonic
Ölglas 34 cl Nonic
Stabelbart ölglas
25,00 kr
Star San 473ml
Star San 473ml
Miljövänligt desinfektionsmedel som inte behöver sköljas bort.
249,00 kr
Grainfather falskbotten 297 mm
Grainfather falskbotten 297 mm
Uppgradering till Grainfather
329,00 kr
Slut i lager
Silikonslange 16x24 1m
Silikonslange 16x24 1m
Passer til Brewtools
159,00 kr
Visa mer