JavaScript seem to be disabled in your browser.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.
Bli först med att skriva en recension om produkten
Rostat korn ger en hårdrostad smak med inslag av espresso och lakrits. Har en bränd, torr och något bitter karaktär.Används oftast i mindre mängder för smak och färg och är utmärkt till stout. Bidrar med mörk färg som kan dra åt rödbrunt, nära svart vid högre andel.Hårdrostad malt sänker mäskens pH, vilket gör att bryggaren kan behöva kompensera för detta genom att tillsätta kalciumkarbonat i mäsken. Rostat korn saknar enzyminnehåll.Sädesslag: kornFärg: 1000 – 1300 °EBC (376 – 488 °Lovibond)Läs mer: specifikationer (PDF)Tillverkare: Weyermann®
Köp 5 för 105,00 kr (21,00 kr/st) och spara 5%
Köp 10 för 200,00 kr (20,00 kr/st) och spara 10%