Torrjäst Munich Wheat Beer Lallemand

Har sitt ursprung i Bayern, Tyskland, hemvisten för många av världens stora veteölbryggerier. Föröknings och torkningsprocessen har utformats särskilt för att leverera jäst av hög kvalitet, för att användas vid framställning av veteöl av yppersta kvalitet. Inga färger, konserveringsmedel eller andra onaturliga ämnen har använts vid dess framställning. Liksom alla våra Danstarprodukter produceras den i ISO 9002 certifierade anläggningar och är glutenfri.

• Snabbstartad och kraftig jäsning, som kan vara utjäst på 4 dagar i temperaturer över 17 °C.
• Jäshastigheten, jästiden och utjäsningsgraden är beroende av vörtens densitet (OG), jästhantering, jästemperatur och näringskvalitet i vörten.
• Esterkaraktär för både gom och näsa med typiska banan-noter. Perfekt för jäsning av alla typer av veteöl särskilt tyska Weizen och Hefeweizen.
• Bäst när den används vid traditionella aletemperaturer efter återfuktning på det rekommenderade sättet.

Dosering: 1 g per L vört.

Ölsort Veteöl
Förjäsbarhet Medel-hög
Flockning Ingen
Räcker till 20 liter vört
Mängd jäst 11 g

Munich Wheat Beer Lallemand

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 49,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Påse för att lägga humlen i när du kokar ölet.
- +
8 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Ljus basmalt och vetemalt
- +
109 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Passionsfrukt, aprikos, intensiv tall och trä
- +
39 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Basmalt och mörk rostad malt
- +
109 kr
Lägg i kundvagn