Torrjäst Lalvin EC-1118

En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Denna stam av Sacharomyces bayanus har isolerats och valts ut bland champagnejäsningar. Utvald för sin aggressiva karaktär gentemot andra jäststammar (s.k killer yeast).

Rekommenderas för mousserande vin, torra vita viner, muster med höga sockerhalter och cider. Startar avstannade jäsningar.

Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 18 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 10 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Mer produktinfo

Rekommenderad jästemperatur 10-35 grader Optimal är 15-25 grader
Räcker till 10-20 liter
Mängd jäst 5

Lalvin EC-1118

Leveranstid Antal Pris
I lager
- +
Just nu: 19,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Passionsfrukt, aprikos, intensiv tall och trä
- +
79 kr
Lägg i kundvagn
in stock
30L jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet.
- +
149 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Med vattenlås.
- +
9 kr
Lägg i kundvagn