Torrjäst Lalvin EC-1118

En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Denna stam av Sacharomyces bayanus har isolerats och valts ut bland champagnejäsningar. Utvald för sin aggressiva karaktär gentemot andra jäststammar (s.k killer yeast).

Rekommenderas för mousserande vin, torra vita viner, muster med höga sockerhalter och cider. Startar avstannade jäsningar.

Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 18 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 10 - 30 °C
Tillverkare: Lallemand
Mer produktinfo

Rekommenderad jästemperatur 10-35 grader Optimal är 15-25 grader
Räcker till 10-20 liter
Mängd jäst 5

Lalvin EC-1118

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 24,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Bentonit
- +
15 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Vinsyra
- +
15 kr
Lägg i kundvagn
in stock
100 st engångsstickor för pH-mätning
- +
79 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Auto-Siphon BIG
- +
129 kr
Lägg i kundvagn