Ciderjäst Jäst Cider

Coobra Jäst Cider.

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min. Därefter hälls jästen försiktigt i vinmusten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C. Förvaras kallt.

Jäst Cider

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 15,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Med vattenlås.
- +
9 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Glasdamejeanne i genomskinligt glas.
- +
199 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Mätglas i glas med lös plastfot
- +
59 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Används för att kontrollera bryggningen och jäsningen.
- +
39 kr
Lägg i kundvagn