Tillsatser Ultra-Ferm

Ultra-Ferm

Ultra-Ferm är flytande amyloglukosidas taget från en klassisk stam av Aspergillus niger (svartmögel). Ultra-Ferm hjälper till att bryta ner socker ur omältade sädeslag. Ultra-Ferm hjälper till att öka utjäsningsgraden.

Användning: Optimalt pH för Ultra Ferm är mellan 3,5 - 5,5. Temperaturen bör hållas mellan 60°C-85°C. Ultra Ferm är helt förstörd när vörten håller 85°C eller högre i 10 minuter.

Dosering: 1 rör till 20 L

Ultra-Ferm

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 59,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Tropiska frukter, citrus, bär, örter, jordighet och tall.
- +
99 kr
Lägg i kundvagn
out of stock
Klarar upp till 25 % och passar bra till Barley Wine
79 kr
in stock
Mörk kandisirap
- +
89 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Distinkta mandarin och citrontoner
- +
29 kr
Lägg i kundvagn