Torrjäst Lalvin K1-V1116

En vinjäst från Lalvin (Lallemand). Denna stam av Sacharomyces cerevisiae har isolerats i Montpellier av Institut Coopératif du Vin (ICV). Utvald för sin aggressiva karaktär (’killer yeast’).

Startar jäsning snabbt och är effektiv i en rad svåra omständigheter, som låga halter av näringsämnen och höga halter av SO2 eller socker. Startar avstannade jäsningar.

Förjäsbarhet: N/A
Alkoholtolerans: 18 %
Flockning: N/A
Jästemperatur: 10 - 35 °C
Tillverkare: Lallemand
Mer produktinfo

Rekommenderad jästemperatur 10-35 grader
Räcker till 10-20 liter
Mängd jäst 5

Lalvin K1-V1116

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 19,00 kr

Kunder köpte även

in stock
Används med hydrometer för mätning av densistet.
- +
29 kr
Lägg i kundvagn
in stock

21*38 30st
Vinkork, behandlad

- +
42 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Lalvin EC-1118
- +
19 kr
Lägg i kundvagn
in stock
Spara 40 kr Jäshink 30L med grepe
30L jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet.
- +
139 kr 99 kr
Lägg i kundvagn