Köp fler spara mer

Coobra 24t

Bruksanvisning: Fyll upp jäskärlet med 21 liter 400C vatten. Tillsätt 6kg socker och rör om tills allt är ordentligt upplöst. Häll därefter påsens innehåll i brygden och rör om i ca 1min. Låt jäsa i 20-30C, bästa rumstemperatur är dock 25C

OBS! Brygden måste innehålla lagstadgad mängd frukt. Använd ej jäsrör. 

Innehåll: Jäst, jästnäring, vitaminer och spårämnen. 

Netto vikt: 205 gram

Coobra 24t

Leveranstid Antal Pris
Skickas omgående
- +
Just nu: 39,00 kr
Visa mängdrabatter
Dölj mängdrabatter

Köp 3 för 105,00 kr (35,00 kr/st) och spara 11%

Köp 50 för 1 450,00 kr (29,00 kr/st) och spara 26%